Στην ψαροταβέρνα Σφυρή θα απολαύσετε θαλασσινές μεσογειακές γεύσεις. Από τον πάγκο του ιχθυοπωλείου μας μπορείτε να διαλέξετε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά με το κιλό για να σας τα μαγειρέψουμε όπως εσείς επιθυμείτε, ψητά ή τηγανητά.
Στο καθημερινό μας μενού περιλαμβάνονται, επίσης, το μυδοπίλαφο, που αποτελεί μια από τις σπεσιαλιτέ μας, τα αχνιστά μύδια, η μακαρονάδα θαλασσινών και το χταποδάκι, ψητό στα κάρβουνα ή κοκκινιστό.
Μη διστάσετε να δοκιμάσετε την ασυναγώνιστη γαριδομακαρονάδα και τη νόστιμη κακαβιά μας, που για διευκόλυνσή σας είναι απαραίτητο να παραγγείλετε εγκαίρως, καθώς η προετοιμασία αυτών απαιτεί κάποιο χρόνο.
Τέλος, μπορείτε επίσης να επιλέξετε και φρέσκα ντόπια κρεατικά, από αξιόπιστο ποιοτικό προμηθευτή, ψημένα στα κάρβουνα.
Όλα τα πιάτα μας μπορείτε να τα συνοδέψετε με ουζάκι, τσιπουράκι ή κρασί. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει εκλεκτές ετικέτες ελληνικού αμπελώνα σε πολύ προσιτές τιμές.
Τα υλικά μας
Η μαγειρική μας στηρίζεται στην ποιότητα των πρώτων υλών και στην απόλυτη τήρηση των όρων υγιεινής σε όλη τη διαδικασία της παρασκευής των φαγητών. Χρησιμοποιούμε αυθεντικά αγνά υλικά με έμφαση στα φρέσκα υλικά κάθε εποχής. Δίνουμε έμφαση στις τοπικές συνταγές και χρησιμοποιούμε τοπικά προϊόντα.
To ψωμί, το λάδι, το κρασί, που χαρακτηρίζουν τη διατροφή της Μεσογείου έχουν ξεχωριστή θέση στο εστιατόριό μας και προσπαθούμε να διακρίνονται για την ποιότητά τους:
– To ψωμί μας σερβίρεται ψημένο με λάδι, αλάτι και ρίγανη
– Το ελαιόλαδο στις σαλάτες μας είναι αγνό παρθένο
– Οι τηγανητές πατάτες είναι φρέσκες, ελληνικές και κομμένες στο χέρι και τηγανίζονται σε ελαιόλαδο