Κρατήσεις

Make a

Reservation

Booking a table online is easy and takes just a couple of minutes.

Reserve a table

Για να κάνετε κάποια κράτηση στην Ψαροταβέρνα Σφυρή, χρειάζεστε μόνο λίγα λεπτά. Συμπληρώστε τη φόρμα κράτησης με τα στοιχεία σας, την ημερομηνία και την ώρα της κράτησης και τον αριθμό ατόμων. Θα επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας το συντομότερο δυνατό.
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά στο 24940 51346.

Μπορείτε, φυσικά, να έρθετε απλώς στο χώρο μας για φαγητό, χωρίς να έχετε κάνει κράτηση. Οι κρατήσεις δεν είναι υποχρεωτικές, αλλά θα σας εξασφαλίσουν τραπέζι χωρίς χρόνο αναμονής κάποιες πολυάσχολες ημέρες.

 


    Εκδηλώσεις & Ειδικές Κρατήσεις

    Η ψαροταβέρνα Σφυρής αποτελεί την ιδανική επιλογή και για τις πιο ξεχωριστές κοινωνικές κι επαγγελματικές σας εκδηλώσεις. Όποια κι αν είναι η εκδήλωση που θέλετε να κάνετε, θα φροντίσουμε η μέρα σας να είναι ξεχωριστή και αξέχαστη, τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας. Με την άριστη γνώση και πολυετή εμπειρία μας, είμαστε εδώ για να οργανώσουμε κάθε είδους εκδήλωση, ιδιωτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα, όπως δεξιώσεις γάμων, αρραβώνες, βαπτίσεις, γιορτές, συνεστιάσεις συλλόγων, κοπές πίτας, γεύματα εργασίας, εταιρικές συναντήσεις κ.ά..

    Η υπεύθυνη εκδηλώσεων θα συναντηθεί μαζί σας για να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες και να αποφασίσετε από κοινού για το μενού της επιλογής σας. Το μενού θα σχεδιαστεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις και θα συνοδεύεται από τα ποτά και τα αναψυκτικά που θα επιλέξετε.

    Επικοινωνήστε μαζί μας στο 24940 51346 για διαθεσιμότητα και τιμές.